Вернидуб задоволений, що футболісти не злякалися МЮ

Поділитися
Вернидуб задоволений, що футболісти не злякалися МЮ Вернидуб похвалив гравців за сміливість © ФК Зоря
Наставник "Зорі" залишився задоволений минулим матчем.

Вчора, 29 вересня, луганська "Зоря" провела свій другий поєдинок групового етапу Ліги Європи, в якому зустрічалася з англійським "Манчестер Юнайтед" на виїзді. Поєдинок завершився мінімальною перемогою господарів - гол на свій рахунок в другому таймі записав Златан Ібрагімович.

Наставник луганчан Юрій Вернидуб похвалив підопічних за гідну гру:

"Задоволений, що так зіграли і виконали такий обсяг, практично не давши супернику шансів забити, але трохи недопрацювали. Є й розчарування. Ми сьогодні заслуговували як мінімум нічию. Але я подякую хлопцям, адже вони зіграли просто здорово. Десь не вистачило при виході з оборони в атаку останньої передачі, хоча моменти були, зокрема у Петряка і Гречишкіна. Не розумію, чому вони постійно шукають останню передачу. Значить, бояться брати відповідальність на себе. Сподіваюся, в майбутньому вони зрозуміють, що потрібно брати на себе лідерські якості і бити по воротах".

"Не збираюся звинувачувати Шевченка в пропущеному голі - це випадковість. Він впав спочатку, а потім перебудовувався. Що є - то є. Краще б пропустили якийсь божевільний м'яч, ніж такий. Але після пропущеного м'яча я побачив в очах своїх хлопців, що вони хочуть зрівняти рахунок. Вони йшли вперед і не боялися, а це дорогого коштує. Думаю, ми на правильному шляху. Будемо рухатися далі".

"Я впевнений у своїх хлопцях, тому не боявся перед матчем. Хвилювання було, але не більше того. Ми досконально вивчили суперника, закривши його сильні сторони. У суперника практично не було моментів".

Нагадаємо, що в іншому поєдинку дня донецький "Шахтар" вдома обіграв португальську "Брагу".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі