Вернидуб впевнений, що "Зоря" виростає в "серйозний колектив"

Поділитися
Вернидуб впевнений, що "Зоря" виростає в "серйозний колектив" Вернидуб задоволений діями команди © Sport Arena
Наставник луганчан прокоментував нічию у матчі Ліги Європи.

Луганська "Зоря" провела четвертий матч групового етапу Ліги Європи. В Одесі луганчани приймали "Фейєнорд" і зіграли внічию (1:1), хоча весь другий тайм господарі поля провели в більшості і регулярно чинили тиск на ворота суперника.

"Думаю, гра сподобалася всім. Були хороші швидкості. Так, спочатку трохи не розібралися, пропустили гол. Але потім хлопці зібралися. Ті атаки, які ми не змогли провести у Роттердамі, ми провели сьогодні. Думаю, навіть статистика показує, що "Зоря" з маленького клубу виростає в серйозний колектив і демонструє відмінний футбол", - сказав Юрій Вернидуб на прес-конференції після матчу.

"Добре, що зрівняли у першому таймі, але потім не змогли дотиснути. Звичайно, якщо б поставили пенальті ще у другому таймі, то напевно і виграли. Але, на жаль. Хоча було видно в кінці матчу, що хлопці вже втомилися".

Луганчани займають останнє місце в групі H, маючи в активі лише два очки. При цьому "Манчестер Юнайтед" випереджає український колектив на чотири пункти.

"Шанси є завжди, треба боротися до кінця. У будь-якому разі, нам треба виходити і грати до кінця в двох матчах, що залишилися. У тій же Туреччині зіграти дуже дорогого коштує. І в грі з МЮ треба вийти і показати гідний футбол".

Нагадаємо, в іншому матчі ігрового дня "Шахтар" обіграв "Гент" і гарантував собі вихід в плей-офф з першого місця в групі.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі