Вернидуб сподівається, що "Зорі" вдасться пробитися в Лігу Європи в наступному році

Поділитися
Вернидуб сподівається, що "Зорі" вдасться пробитися в Лігу Європи в наступному році Вернидуб сподівається, що "Зорі" буде більше везти в майбутньому © ФК Зоря
Головні тренери "Зорі" і "Легії" підвели підсумок двухматчевому протистоянню, яке виграв польський клуб.

Юрій Вернидуб і Хеннінг Берг підвели підсумки протистояння "Зорі" і "Легії", яке відбулося в рамках раунду плей-офф кваліфікації Ліги Європи і завершилося із загальним рахунком 4:2 на користь польського клубу.

Головний тренер "Зорі" підкреслив, що його підопічні десь недопрацювали: "Мої хлопці не здавалися, але щастить сильнішим. Значить, десь не допрацювали. "Легія" набагато сильніше "Шарлеруа". "Легія" - гранд польської Екстракласи. Підбір футболістів у команди досить серйозний, тому клуб завжди знаходиться в лідерах в чемпіонату Польщі. Прикро, що пропустили такий перший гол, та і в другому був рикошет... Хоча самі забили гарні м'ячі. Будемо крокувати далі і сподіватися, що в майбутньому нас більше буде супроводжувати удача".

Вернидуб підкреслив, що в наступному році "Зоря" знову спробує пробитися в груповий етап Ліги Європи: "Будемо робити наголос на чемпіонат і намагатися пробитися в Лігу Європи в наступному році. Можливо, з третьої спроби нам вдасться вийти у групу. Хлопці у нас всі молоді, достатньо хорошого рівня. По багатьом з них є запити від інших європейських клубів. Я, звичайно, хотів би, щоб усі залишилися, і ми зберегли цю команду. А як вирішить керівництво - покаже час".

А головний тренер "Легії" Хеннінг Берг відзначив сильні сторони "Зорі": "Нам протистояла дуже хороша, європейська команда, яка до цього перемагала "Дніпро", "Шарлеруа". У минулому році "Зоря" показала відмінну гру, але не змогла потрапити в групу, поступившись "Фейєноорду". Після пропущеного голу, нам потрібно було бути дуже сконцентрованими. Ми не могли ризикувати. Ставки були дуже високі. Всі ми люди, всі помиляємося. Головне, що пройшли далі".

Нагадаємо, що в першому матчі "Зоря" поступилася з рахунком 0:1, а у другому - 2:3. У груповому етапі Ліги Європи Україну представлятиме лише "Дніпро".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі