Вернидуб прийняв рішення залишити "Зорю"

Поділитися
Вернидуб прийняв рішення залишити "Зорю" Вернидуб провів у "Зорі" дев'ять років © ФК Зоря
Головний тренер хоче піти у відставку.

Головний тренер "Зорі" Юрій Вернидуб після поразки від "РБ Лейпцига" (2:3) у матчі-відповіді плей-офф кваліфікації Ліги Європи заявив, що хоче покинути клуб.

"Я вдячний всій команді, вдячний "Зорі", за проведені в клубі 9 років. Думаю, пора робити паузу. Сподіваюся, це піде на користь клубу. Я, як головний тренер, не виконав завдання. Ми не вийшли в груповий етап. Плюс не дуже гарний виступ у внутрішньому чемпіонаті. По поверненню до Києва завтра спробую зустрітися з президентом. Думаю, ми поговоримо, і я обосную своє рішення.

Йду у відставку? Думаю, що так. Я, як головний тренер, відповідаю за результат. Потрібно приймати це рішення. Для себе я прийняв таке рішення. Сподіваюся, що президент клубу Євген Геллер мене теж зрозуміє. Потрібна нова людина, яка стане головним тренером, який зможе влити нову кров в клуб, в команду, і вони почнуть показувати ще кращі результати, ніж ті, які добували ми", - заявив тренер.

У червні Вернидуб продовжив контракт з "Зорею" до 2020 року.

"Лейпциг" – "Зоря" 3:2: огляд матчу, відео голів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі