Ленс Армстронг зізнався у вживанні допінгу

Поділитися
Ленс Армстронг © rudata.ru
Армстронг був дискваліфікований довічно і позбавлений усіх титулів, завойованих з 1998 року. Раніше він заперечував вживання допінгу.

Легенда світового спорту Ленс Армстронг публічно зізнався у вживанні заборонених препаратів. Як стало відомо, він це зробив в ефірі популярного шоу Опри Вінфрі, запис якого буде транслюватися по телебаченню 17 січня. Поки ані Армстронг, ані Вінфрі не підтвердили цю інформацію.

До інтерв'ю Армстронг відвідав створений ним у 1997 році благодійний фонд "Лівстронг", який допомагає хворим на рак. Зізнатися у вживанні допінгу американського велогонщика переконували спонсори фонду, репутація якого постраждала в результаті скандалу. Можливо, зізнання Армстронг зробив бажаючи і надалі брати участь у спортивних змаганнях.

За рішенням антидопінгового агентства США, Армстронг був дискваліфікований довічно і позбавлений усіх титулів, завойованих з 1998 року, у тому числі семи звань чемпіона велоперегонів "Тур де Франс". Сам спортсмен заперечував вживання допінгу, але оскаржувати вердикт не став. У жовтні рішення антидопінгового агентства підтвердив Міжнародний союз велосипедистів. !zn

Читайте також:

Легенду велоспорту Армстронга дискваліфікували довічно за допінг

Препарат, за якого дискваліфікували довічно Ленса Армстронга, виявився абсолютно марним

Арбітра, який не зарахував гол збірної України, визнали невдахою року

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі