Вечір боксу за участю українця Гвоздика зібрав рекордно низький телерейтинг в США

Поділитися
Вечір боксу за участю українця Гвоздика зібрав рекордно низький телерейтинг в США Вечір боксу з Гвоздиком зібрав 488 тисяч глядачів © BoxingScene
Бій не викликав інтересу у американських глядачів.

Вечір боксу за участю українського напівважковаговика Олександр Гвоздика (15-0, 12 КО) зібрав рекордно низькі рейтинги. Про це повідомляє компанія Nielsen Media Research.

Гвоздик бився проти Мехді Амара в андеркарді поєдинку Хосе Рамірес – Амір Імам. Шоу Top Rank подивилося 488 тисячі телеглядачів, що є найгіршим показником з часів підписання контракту з ESPN.

Низькі рейтинги вечора боксу в Нью-Йорку пов'язують не тільки з відсутністю статусних боксерів, але і з накладкою на популярний баскетбольний турнір NCAA, чотири матчі якого в загальній складності зібрали близько 15 мільйонів глядачів.

Нагадаємо, українець Олександр Гвоздик переміг одноголосним рішенням Мехді Амара (34-6-2, 16 КО) і став "тимчасовим" чемпіоном WBC.

Тепер у Гвоздика є можливість поборотися за повноцінний титул. Українець повинен зустрітися з переможцем бою між чемпіоном WBC Адонісом Стівенсоном (29-1, 24 КО) і претендентом Баду Джеком (22-1-2, 13 КО), які визначать найсильнішого 19 травня.

Титульна перемога Гвоздика в Нью-Йорку: повне відео бою.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі