Вдруге за три сезони англійських команд не виявилось в 1/4 фіналу Ліги Чемпіонів

Поділитися
Вдруге за три сезони англійських команд не виявилось в 1/4 фіналу Ліги Чемпіонів "Арсеналу" не вистачило одного голу, щоб пройти "Монако"
"Арсенал", "Челсі" і "Манчестер Сіті" завершили свої виступи в головному клубному євротурнірі вже у першому раунді плей-офф.

Після завершення матчів 1/8 фіналу Ліги Чемпіонів, які відбулися 11-12 і 17-18 березня, стали відомі всі чвертьфіналісти.

Боротьбу за головний трофей клубного футболу Європи продовжать: "Атлетіко", "Барселона", "Реал" (всі - Іспанія), "ПСЖ", "Монако" (обидва - Франція), "Баварія" (Німеччина), "Ювентус" (Італія), "Порту" (Португалія).

Примітно, що в число восьми найсильніших клубів Європи не зміг пробитися жоден з представників Англії. Така ситуація повторюється вже вдруге за останні три сезони - у розіграші Ліги-2012/13 на стадії 1/8 фіналу вилетіли "Манчестер Юнайтед" і "Арсенал", які поступилися "Реалу" і "Баварії". А останнім найкращим досягненням родоначальників футболу в Лізі Чемпіонів був вихід у півфінал "Челсі" в минулому сезоні.

Жеребкування 1/4 фіналу Ліги чемпіонів відбудеться 20 березня в Ньоні. Перші матчі пройдуть 14 і 15 квітня, відповіді - 21 і 22 квітня. Фінал запланований на 6 червня - головний матч прийме Берлін.

Єдиний представник України в Лізі Чемпіонів-2014/15 "Шахтар" припинив свої виступи в турнірі на стадії 1/8 фіналу: "гірники" за сумою двох зустрічей (0:0 і 0:7) поступилися "Баварії".

Поділитися
Підготував/ла Лесь Димань
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі