Вдалий дебют Сидорчука за збірну України став єдиним світлим слідом у її грі - експерт

Поділитися
Вдалий дебют Сидорчука за збірну України став єдиним світлим слідом у її грі - експерт Сергей Сидорчук забил два гола в двух матчах за сборную © ffu.org.ua
У двох матчах за збірну 23-річний хавбек "Динамо" забив два голи та взагалі вразив усіх непоступливістю, працьовитістю та гарним баченням поля.

Вдалий дебют Сергія Сидорчука за збірну України став єдиним світлим слідом у грі національної команди в матчах відбірного циклу Євро-2016.

Так вважає футбольний експерт, екс-нападник збірної України, один із найкращих бомбардирів українського чемпіонату 1990-х років Іван Гецко.

На його думку, Сидорчук демонструє не по роках впевнену гру та вже допомагає збірній добиватись результату.

"Щиро кажучи, жодного задоволення я не отримав - грали жахливо. Тішить лише те, що гра забувається. На полі я не побачив ні швидкостей, ні здорового глузду, ні мислення, лише бажання було. То ж гра Сидорчука - єдиний світлий слід. Мені подобається його стиль і манера поведінки на полі", - вважає Гецко.

Нагадаємо, що Сидорчук став автором двох голів у двох матчах "синьо-жовтих". Також він увійшов в історію українського футболу як один із 15 футболістів, які відзначились у дебютних поєдинках за збірну.

Гецко наголосив, що прогрес Сидорчука - багато в чому заслуга наставника "Динамо" Сергія Реброва, який довіряє молоді у важливих матчах.

"Видно, що він виходить на перші ролі в збірній та "Динамо". Приємно, що в нас є такі футболісти, про яких учора ніхто не чув, а сьогодні вони допомагають здобувати результат на відборі до Євро. Щось схоже у 23 роки - дорогого варте. Радий, що Ребров розкриває таких виконавців, яким раніше не давали шансу проявити себе. Піднявши планку так високо, Сидорчук повинен втримувати її надалі", - резюмував Гецко.

Додамо, що збірна України завдяки двом перемогам набрала шість очок у відбірковому турнірі Євро-2016 та займають третю сходинку у групі С. Наступний поєдинок українці проведуть 15 листопада у Люксембурзі проти місцевої збірної.

Раніше повідомлялось, що один із експертів Олег Федорчук вважає, що невпевнена гра збірної у матчі відбору - результат відмови від спарингів у травні-червні 2014 року. !zn

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі