Вболівальники закидали яйцями каси "Арени Львів"

Поділитися
Вболівальники закидали яйцями каси "Арени Львів" Вболівальники не можуть купити квитки © vk.com
Фанати незадоволені тим, що в касах було мало квитків на матч проти Словенії.

Українські вболівальники закидали яйцями каси стадіону "Арена Львів", на якому збірна України 14 листопада зіграє матч плей-офф кваліфікації Євро-2016 проти збірної Словенії. Фани протестують проти затвердженої ФФУ схеми продажу квитків.

Крім того, повідомлялося, що львівські вболівальники перекрили дорогу, яка веде до "Арени Львів". Однак, за інформацією ГО "Варта-1", поліція вмовила фанатів розблокувати дорогу.

Продаж квитків на матч розпочався 2 листопада, але всі вони були продані за два дні. Для реалізації "офлайн" в касах стадіону ФФУ виділила всього 6,5 тисяч квитків. Причому, як заявив генеральний директор "Арени Львів" Денис Ринський на своїй сторінці в Facebook, більше квитків в каси не надійде.

"ФФУ виділила стадіону "Арена Львів" під реалізацію близько 6500 тисяч квитків. Вся ця квота була реалізована через каси стадіону протягом двох днів! Всі інші квитки знаходяться у розпорядженні безпосередніх організаторів матчу: ФФУ та регіонального представництва Федерації футболу у Львівській області. Я розумію обурення людей, які стоять годинами перед касою, при цьому механізм рівномірного розповсюдження квитків був дотриманий - квитки відпускалися по 4 штуки максимум в одні руки", - зазначив Ринський.

У той же час фанати кажуть, що квитки продають спекулянтам. "Вчора ми зняли на відео, як вони продавали квитки в підсобному приміщенні. Тобто спекулянтам квитки продають, а люди стоять в черзі і не можуть їх купити", - наводить Galinfo.com.ua слова одного з уболівальників.

Нагадаємо, у Львові пройде перша гра між Україною і Словенією. Матч у відповідь відбудеться 17 листопада. "Арена Львів" вміщує 35 тисяч чоловік.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі