Вболівальники "Ворскли" зажадали відставки головного тренера

Поділитися
Вболівальники "Ворскли" зажадали відставки головного тренера Фанати чекають відставки Сачка © ФК Ворскла
Полтавських фанатів не влаштовують результати команди.

Вболівальники "Ворскли" у відкритому листі звернулися до головного тренера команди Василя Сачка, вимагаючи його відставки.

"Ми змогли стерпіти два ляпаси у вигляді поразок у Лізі Європи від команд нижче класом. Ми вірили, що в майбутньому сезоні команда повернеться у другий за престижністю європейський турнір і винагородить нас за таке довге терпіння. І ось результат наших надій і сподівань - "Ворскла" буде грати у другій шістці з командами, які ведуть боротьбу за право залишитися у Прем'єр-лізі.

Останньою краплею стала поразка від "Олімпіка" - маючи ігрову перевагу і перевагу в 2 голи, за 7 хвилин команда пропускає 3 м'ячі і з ганьбою вибуває з боротьби за першу шістку. Ми вважаємо, що Ви зобов'язані визнати свою профнепридатність і покинути пост головного тренера.

Справжні вболівальники приймають будь-яку поразку своєї команди і залишаються з нею в складній ситуації. Ми готові залишитися з командою, але без Вас. Полтава і полтавські вболівальники заслуговують більшого, ніж вони мають зараз. Впевнені, що Ви наберетеся мужності і зумієте прийняти це непросте рішення", - йдеться у зверненні вболівальників.

Читайте також: Нападник "Зірки" Есеола - найкращий гравець 21-го туру УПЛ

Нагадаємо, у 21-му турі "Ворскла" поступилася "Олімпіку" і втратила шанси на потрапляння у топ-6 української Прем'єр-ліги.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі