Вболівальники брестського "Динамо" вимагають повернути Мілевського в команду

Поділитися
Вболівальники брестського "Динамо" вимагають повернути Мілевського в команду Мілевський покинув клуб влітку © Прессбол
Фанати хочуть бачити у своїй команді українця.

Вболівальники брестського "Динамо" під час першого матчу кваліфікації Ліги Європи проти "Атромітоса" (4:3), який відбувся вчора, 26 липня, вивісили банери з закликом повернути в команду відрахованого українського форварда Артема Мілевського, повідомляє Прессбол.

На банері, який розгорнули на трибунах, зображений щур, що тримає плакат з написом "Міля! Міля! Шпіля, поверни гравців!".

Прессбол
Прессбол

Напис адресований головному тренеру "Динамо" Олексію Шпилевському, від якого вболівальники вимагають повернути не тільки Мілевського, а й ще одного відрахованого футболіста - захисника Олексія Гавриловича.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що брестське "Динамо" розірвало контракт з Артемом Мілевським. Повідомлялося, що таке рішення могло бути пов'язане з порушенням дисципліни футболістами, проте пізніше стало відомо, що Мілевський залишив клуб через розбіжності з новим головним тренером команди.

33-річний Мілевський виступав за "Динамо-Брест" з минулого літа і в поточному сезоні провів за клуб 21 матч, забив 5 голів і зробив 8 гольових передач, будучи найкращим асистентом і другим гравцем після Савицького за системою "гол+пас".

Раніше стало відомо про те, що колишній головний тренер збірної Аргентини Дієго Марадона став головою правління клубу Мілевського в Білорусі.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі