Вайлдер відклав бій з Повєткіним і обрав собі іншого суперника

Поділитися
Вайлдер відклав бій з Повєткіним і обрав собі іншого суперника Вайлдер буде захищати титул 26 вересня © facebook.com/pages/Deontay-Wilder
Потенційний опонент Володимира Кличко битиметься з претендентом з Франції, а Повєткін - з Вахом.

Деонтей Вайлдер і Олександр Повєткін відклали очне протистояння, яке могло відбутися вже в цьому році. Офіційним претендентом на пояс WBC, яким володіє Вайлдер, став француз Йоханн Дюопа (32-2, 20 КО). Поєдинок відбудеться 26 вересня в США.

Цей бій стане другим поспіль добровільним захистом для чемпіона WBC. Нагадаємо, в червні нинішнього року Вайлдер нокаутом в дев'ятому раунді переміг Еріка Моліну. Що стосується Дюопа, то в своєму останньому поєдинку він суддівським рішенням переміг екс-суперника Віталія Кличка Мануеля Чарра.

У той же час офіційний претендент за версією WBC Олександр Повєткін свій наступний бій проведе проти поляка Маріуша Ваха, який в якості спаринг-партнера допоможе Володимиру Кличку підготуватися до зустрічі з Тайсоном Ф'юрі. Бій відбудеться 4 листопада в Казані.

"Трохи засмучений, що бій з Вайлдером довелося перенести. Хотілося б, щоб він відразу пройшов, ми не збиралися більше боїв проводити. Так вийшло, нічого не зробиш", - зазначив Повєткін у коментарі ТАСС.

Нагадаємо, 35-річний Повєткін в останньому поєдинку 22 травня в Москві нокаутував у першому раунді кубинця Майка Переса.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі