Вайлдер вдруге захистив титул чемпіона світу за версією WBC

Поділитися
Вайлдер вдруге захистив титул чемпіона світу за версією WBC Вайлдер дотиснув суперника під кінець бою
Потенційний суперник Володимира Кличка успішно впорався з французьким претендентом.

Деонтей Вайлдер, який в наступному році може стати суперником Володимира Кличка в об'єднувальному поєдинку, вдруге провів захист свого титулу за версією WBC.

Суперником Вайлдера був 34-річний француз Жоан Дюопа, який раніше провів на рингу 34 поєдинки і в 32-х здобув перемоги. Уайлдер впорався з суперником тільки під кінець бою. Американець мав перевагу по ходу поєдинку, але і Дюопа постійно шукав щастя в атаці. У десятому раунді Вайлдер потряс француза серією ударів, але той зумів вистояти до кінця трихвилинки. Проте в одинадцятому раунді чемпіон знову почав бити суперника, після чого рефері зупинив бій.

Уайлдер здобув свою 35-ту перемогу, причому 34-й раз зробив це нокаутом. Американець, як і раніше, не знає поразок. Поясом чемпіона світу за версією WBC він, нагадаємо, володіє з 17 січня поточного року, коли відібрав його у Бермейна Стіверна.

Читайте також: Сподіваюся, бій з Уайлдером відбудеться швидше - Кличко

Раніше Уайлдер, розмірковуючи про об'єднувальний бій з Кличком, заявив, що буде ставити українцю свої умови. Зокрема, Вайлдер хоче, щоб поєдинок пройшов у США. Американський боксер вважає, що такий бій відбудеться приблизно у вересні 2016 року.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі