Вайлдер переміг Арреолу і захистив титул чемпіона світу

Поділитися
Вайлдер переміг Арреолу і захистив титул чемпіона світу Вайлдер здобув чергову перемогу © Showtime
Американський супертяж легко розібрався з черговим опонентом.

В Бірмінгемі, США, відбувся вечір боксу, головною подією якого став бій чемпіона світу за версією WBC в суперважкій вазі Деонтея Вайлдера і претендента Кріса Арреоли.

Вже з першого раунду перевага чемпіона було явною, а в четвертій трихвилинці Арреола був відправлений в нокдаун. Тим не менш, Вайлдер не поспішав закінчити бій і діяв у невисокому темпі.

У другій половині бою Арреола почав пропускати ще більше, в результаті чого ліве око претендента було розбито. Після восьмого раунду кут Арреоли відмовився від продовження поєдинку.

Ця перемога стала вже четвертим захистом титулу WBC для Вайлдера. До завершення кар'єри поясом американця володів українець Віталій Кличко.

Нагадаємо, спочатку Уайлдер повинен був битися 21 травня в Москві з Олександром Повєткіним, але росіянин провалив допінг-тест, тому було вирішено перенести бій.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі