Ван Персі впевнений, що "Фенербахче" змусить "Шахтар" панікувати у матчі-відповіді ЛЧ

Поділитися
Ван Персі впевнений, що "Фенербахче" змусить "Шахтар" панікувати у матчі-відповіді ЛЧ Ван Персі перейшов у "Фенербахче" цього літа © fenerbahce.org
Форвард турецького клубу вважає, що його команді під силу пройти "гірників" після нульової нічиєї в Стамбулі.

Зірковий нападник "Фенербахче" Робін ван Персі перед матчем у відповідь третього раунду кваліфікації Ліги чемпіонів проти "Шахтаря", який відбудеться 5 серпня, заявив, що у турецького клубу є відмінні шанси на вихід у наступний етап.

"Ми добре зіграли проти них у першому матчі. "Шахтар" - чудова команда, і вони здорово провели перший тайм у Стамбулі. Але у другій половині зустрічі на полі була рівна гра. Вважаю, що рахунок 0:0 - це хороший результат першої гри, який залишає нам відмінні шанси. У нас є чудові шанси забити, і наш гол у грі змусить їх панікувати, бо так їм потрібно буде забивати вже два м'ячі. Я з оптимізмом дивлюся на цю гру", - сказав ван Персі в інтерв'ю офіційному сайту "Фенербахче".

У той же час бразильський півзахисник "Шахтаря" Тайсон заявив, що "гірники" мають намір виграти в основний час, так як 0:0 у другому матчі переведе гру в овертайм. "Ми повинні їх перемогти, тим більше що ми граємо на своєму полі. Звичайно, прикро, що не забили в першій грі. Всі ми пам'ятаємо кілька моментів, які були у нас в тій грі, - не тільки мій... Судячи по першому матчу і результату, "Шахтар" і "Фенербахче" - дві рівні команди, але не можна сказати, що суперник чимось здивував нас в першій грі. Ми думаемо тільки про голи, перемогу і вихід у наступний етап. Будемо грати тільки на перемогу!" - зазначив Тайсон в коментарі офіційному сайту "Шахтаря".

Нагадаємо, раніше головний тренер "Фенербахче" Вітор Перейра не зміг пообіцяти, що його команда обіграє "Шахтар" у поєдинку, який відбудеться у Львові. Гра почнеться в 21.45.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі