Вах відмовився допомагати Кличку в підготовці до бою з Ф'юрі

Поділитися
Вах відмовився допомагати Кличку в підготовці до бою з Ф'юрі Вах 4 листопада проведе бій з Повєткіним © Братство Кличко
Польський боксер хоче сконцентруватися на підготовці до поєдинку проти Повєткіна.

Польський супертяж Маріуш Вах передумав допомагати Володимиру Кличку у підготовці до бою проти Тайсона Ф'юрі, який відбудеться 24 жовтня. Поляк повинен був стати спаринг-партнером Кличка.

Причиною такого рішення стало бажання Ваха сконцентруватися на підготовці до власного поєдинку проти Олександра Повєткіна, який відбудеться 4 листопада. Поляк хоче підійти до цього бою у всеозброєнні і не бажає в самий розпал своєї підготовки спарингувати з боксером, який значно вище Повєткіна не тільки за класом, але і за зростом. Зріст Кличка - 1 метр 98 сантиметрів, а Повєткін на 10 сантиметрів нижче українця.

Раніше повідомлялося, що першим спаринг-партнером Кличка стане молодий шведський боксер Адріан Гранат із зростом 202 сантиметри. Також готовність допомогти українцеві у підготовці до бою проти Ф'юрі висловлював перспективний британський боксер Ентоні Джошуа.

Зазначимо, що днями Кличко не зміг дати точну відповідь на питання про те, як довго він ще плануе виходити на ринг. "Усе залежить від мотивації, від здоров'я. І якщо все це буде, то я залишуся в спорті. Якщо не вистачить хоча б одного з факторів, то я скажу "до побачення", - зазначив український чемпіон.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі