В Україні вперше відбудеться чемпіонат Європи з бадмінтону серед студентів

Поділитися
З 21 по 25 червня 2011 року вперше в Україні відбудеться чемпіонат Європи з бадмінтону серед студентів. Про це повідомляє прес-служба державної служби молоді та спорту.

До Харкова приїдуть понад сто спортсменів із 20 європейських університетів Німеччини, Франції, Росії, Португалії, Швейцарії та Швеції.

Чемпіонат Європи буде складатися з двох етапів - командні, а потім особисті змагання у всіх 5 категоріях: чоловіча і жіноча одиночка, чоловіча і жіноча пара, змішана парна категорія.

Україну на студентському Євро-2011 представлятимуть НТУ «ХПІ» (Харків), Державна Академія фізичної культури та спорту (Харків), Національна Металургійна академія (Дніпропетровськ), Національний Університет ім. Сухомлинського (Миколаїв) і Морська державна Академія (Одеса).

У складі української команди змагатимуться провідні гравці країни: харків'яни Дмитро Завадський (неодноразовий чемпіон України, чемпіон Європи серед студентів 2010 року) та Олена Прус (неодноразова чемпіонка України, чемпіонка Європи серед студентів 2008 року, призер 2010 року, переможниця Кубка Європейських Чемпіонів 2009 року у складі команди Фаворит- Раменське).

Чемпіонат проходитиме на території харківського спорткомплексу "Локомотив" ім. Г.Кірпи.

Нагадаємо, чемпіонат Європи серед студентів з бадмінтону вже проходив у Кракові, Майнці, Санкт-Петербурзі, Женеві та Нансі.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі