У Росії створено оргкомітет футбольного чемпіонату СНД

Поділитися
В оргкомітет увійшли президент Російської футбольної прем'єр-ліги, генеральний директор ВАТ «Газпром Нафта» і президенти футбольних клубів. Очолив організацію колишній тренер київського "​​Динамо" Валерій Газзаєв.

У Росії 26 грудня було офіційно оголошено про створення Автономної некомерційної організації «Оргкомітет Об'єднаного чемпіонату з футболу».

Очолив оргкомітет головний тренер ФК «Аланія» (Владикавказ), колишній наставник київського «Динамо» Валерій Газзаєв.

У наглядову раду оргкомітету увійшли президент ФК «Анжи» Сулейман Керімов, президент ПФК ЦСКА Євгеній Гінер, президент ФК «Зеніт», голова правління і генеральний директор ВАТ «Газпром Нафта» Олександр Дюков і президент Російської футбольної прем'єр-ліги Сергій Прядкін.

- У Кремлі нарахували 4 українські клуби, готових на спільний футбольний чемпіонат

З ідеєю створення регулярного чемпіонату за участю російських, українських, а також інших клубів з пострадянського простору в листопаді виступив глава «Газпрому» Олексій Міллер.

Його підтримали президенти московського ПФК ЦСКА Євгеній Гінер, петербурзького «Зеніту» Олександр Дюков, Російської футбольної прем'єр-ліги Сергій Прядкін і голова ради директорів Махачкалінського «Анжи» Костянтин Ремчуков.

Ідея росіян знайшла відгук в Україні. Зокрема, президент ФК «Шахтар» Рінат Ахметов зі схваленням висловився з приводу ідеї проведення об'єднаного чемпіонату СНД з футболу.

А президент київського «Динамо» Ігор Суркіс назвав проект об'єднання футбольних чемпіонатів України і Росії «дуже цікавим».

У свою чергу, президент Федерації футболу України Анатолій Коньков заявив, що не бачить сенсу в проведенні подібної футбольної першості. !zn

Читайте також:

Президент ФФУ не бачить сенсу в проведенні чемпіонату СНД


Платіні застеріг: об'єднання чемпіонатів може залишити Україну чи Росію без ЛЧ

Рінат Ахметов підтримав ідею створення чемпіонату СНД з футболу

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі