В Італії мафія «пресує» футболістів «Наполі»

Поділитися
© kpu.net
У Неаполі ведеться розслідування збройних нападів на гравців футбольного клубу "Наполі" та випадків крадіжки їхнього майна, повідомила у середу італійська газета "Коррьєре делла сера".

У місті ходять чутки, що за нападами на футболістів можуть стояти місцеві мафіозні структури. Імовірно мафіозі намагаються чинити тиск на клуб, щоб "Наполі" ділився з ними частиною прибутку, зазначає газета.

Прес-секретар футбольного клубу назвала напади на футболістів "випадковими і не пов'язаними з організованою злочинністю".

За останні три місяці від дій злочинців постраждали ключові гравці команди. Зокрема, у дружини словацького півзахисника Марека Гамшика викрали машину, аргентинського нападаючого Езекіля Лавессі пограбували під дулом пістолета, також постраждав уругваєць Едісон Кавані - пограбували його квартиру.

Останнім часом футбольний клуб "Наполі" успішно виступає в чемпіонаті Італії, йому також вдалося вийти у плей-офф Ліги чемпіонів.

Тим часом, 19 грудня італійські поліцейські заарештували 16 осіб, включаючи екс-капітана «Аталанти» Кріcтіано Доні, які звинувачуються у нелегальних ставках на футбольні матчі. Під підозру потрапили матчі серії В останніх двох сезонів, а також три матчі серії А: "Брешія" - "Барі", "Брешія" - "Лечче", "Наполі" - "Сампдорія".

Нагадаємо, що у нинішньому році вибухнуло відразу декілька гучних скандалів, пов'язаних з договірними матчами, в тому числі у Греції, Італії, Туреччині, Фінляндії та низці інших країн.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі