В "Ювентусі" готові зіграти у фіналі Ліги Чемпіонів

Відео
Поділитися
В "Ювентусі" готові зіграти у фіналі Ліги Чемпіонів "Ювентус" здобув перемогу над "Реалом" © Facebook/FC Juventus
Андреа Пірло і Ко гідно протистояли чинному переможцеві Ліги Чемпіонів, і якщо команді вдасться зберегти переможний настрій на матч, вона вийде в фінал.

Здобувши перемогу над "Реалом" у першому матчі 1/2 фіналу Ліги Чемпіонів (2:1), туринський "Ювентус" суттєво покращив свої шанси на вихід у фінал, який відбудеться 6 червня в Берліні.

Лідер і капітан "Старої синьйори" Андреа Пірло вважає, що його команда своєю грою готова грати у вирішальному поєдинку за титул.

"Ювентус" сьогодні зіграв гідно і заслужив фінал Ліги Чемпіонів. Матч-відповідь буде дуже інтенсивним, адже ми будемо грати на виїзді. Однак, якщо ми покажемо те ж виконання, що і в сьогоднішньому поєдинку, ми зможемо перемогти. Нам треба зберігати концентрацію.

"Ми передчуваємо фінальне протистояння, і я сподіваюся, що вже скоро почуття очікування вирішального поєдинку стане ще сильнішою", - з посмішкою зазначив Пірло.

Додамо, що в сезоні-2002/03 "Юве" обіграв "Реал" 4:3 за сумою двох матчів у півфіналі турніру, однак у фіналі "чорно-білих", за яких з нинішнього складу грав Пірло і Буффон, чекало розчарування - поразка від співвітчизників з "Мілана" в серії пенальті 2:3. Тоді командою, в якій ключову роль грав українець Андрій Шевченко (Шева забив вирішальний 11-метровий), керував все той же Анчелотті.

6 травня Барселона і Баварія проведуть першу частину протистояння в рамках 1/2 фіналу Ліги Чемпіонів. Глядачів чекає захоплююче протистояння колишньої і нинішньої команд Хосепа Гвардіоли.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі