В УЄФА пояснили причину перенесення матчу "Ворскла" - "Арсенал" з Полтави до Києва

Поділитися
В УЄФА пояснили причину перенесення матчу "Ворскла" - "Арсенал" з Полтави до Києва Матч пройде на НСК "Олімпійський" © FC Arsenal
В організації вирішили перестрахуватися.

Журналіст London Evening Standard Джеймс Оллі опублікував у себе в Twitter пост із заявою УЄФА з приводу ситуації з перенесенням зустрічі "Ворскла" – "Арсенал".

"26 листопада 2018 року урядом України було проголошено рішення про введення воєнного стану в деяких областях. Зважаючи на це, УЄФА був змушений розглянути вплив цього рішення на проведення матчу Ліги Європи між "Ворсклою" та "Арсеналом" 29 листопада. УЄФА також продовжує тісно співпрацювати з ФФУ щодо оцінки всіх наслідків від проведення матчів у деяких частинах України в найближчому майбутньому.

Організація має намір відправити експертів з безпеки в Україну для подальшої оцінки ситуації перед майбутніми поєдинками УЄФА. УЄФА просить вибачення за незручності, пов'язані з перенесенням матчу, які торкнулися вболівальників "Ворскли", - повідомляється в заяві.

Як повідомлялося, увечері 26 листопада Верховна Рада проголосувала за введення воєнного стану терміном на 30 днів у Донецькій, Луганській, Вінницькій, Харківській, Сумській, Чернігівській, Миколаївській, Запорізькій, Херсонській, Одеській областях, а також у внутрішніх водах України в акваторії Азовського моря. Петро Порошенко запевнив, що права громадян будуть обмежені лише у випадку російського вторгнення.

Нагадаємо, вчора, 27 листопада, в УЄФА вирішили перенести матч з Полтави до Києва. Все це через воєнний стан в Харкові, куди повинен був спочатку прилетіти "Арсенал".

Раніше повідомлялося про те, що "Ліон" може не приїхати в Україну на матч з "Шахтарем".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі