В УЄФА допустили скасування ЧЄ-2020 через коронавірус

Поділитися
В УЄФА допустили скасування ЧЄ-2020 через коронавірус В УЄФА уважно стежать за розвитком ситуації по коронавірусу в приймаючих країнах © Sportbox
ЧЄ-2020 повинен стартувати в Римі, де зараз спостерігається епідемія коронавіруса.

В УЄФА повідомили, що в разі погіршення ситуації з епідемією коронавірусу існує ймовірність скасування чемпіонату Європи з футболу-2020. Про це повідомив віце-президент УЄФА Мішель Уве, повідомляє The New York Times.

Як зазначили в європейській федерації, на даний момент УЄФА стежить за ситуацією в 12 країнах, які прийматимуть перший спільний чемпіонат Європи.

"Ми перебуваємо на етапі очікування. Ми стежимо за всіма країнами, і футбол повинен слідувати вказівкам окремих країн. Змагання будуть скасовані тільки в разі погіршення ситуації", - сказав Уве.

Зазначимо, Євро-2020 пройде в 12 країнах в період з 12 червня по 12 липня - Азербайджан, Англія, Угорщина, Німеччина, Данія, Ірландія, Іспанія, Італія, Нідерланди, Росія, Румунія і Шотландія.

Численні спортивні змагання, включаючи матчі серії А, були скасовані в Італії, і щонайменше шість із 10 запланованих на наступні вихідні матчів серії А будуть проводитися за закритими дверима. Рим, який досі не постраждав, повинен провести три матчі групового етапу і один чвертьфінал на турнірі Євро-2020 в червні і липні. Перший матч запланований на 12 червня.

При цьому на сьогодні саме в Італії зафіксовано спалах коронавірусу - число заражених людей наблизилося до 300, повідомлялося про 10 загиблих. Про перший випадок зараження повідомив уряд Швейцарії, також повідомляється про підтверджені випадки захворювання коронавірусом в Румунії та Шотландії. Два випадки захворювання виявлені у Франції. Одна з хворих жінок прибула з Італії.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі