В УПЛ має бути 16 клубів - Грозний

Поділитися
В УПЛ має бути 16 клубів - Грозний Грозний не підтримує скорочення кількості клубів © football.ua
Головний тренер "Говерли" виступив проти скорочення кількості учасників елітного дивізіону.

Наставник "Говерли" В'ячеслав Грозний впевнений, що скорочення кількості команд у Прем'єр-лізі не призведе до покращення ситуації в українському футболі.

"В Україні не може бути 12 команд, в такій країні повинно бути в елітному дивізіоні 16 колективів. Хіба "Говерла" цікава? Всі кажуть, що Грозному вигідно так говорити, тому що він "Говерлу" тренує. Ні, це не так. Я кажу про український футбол, тим більше, що через пару місяців у мене закінчиться контракт з ужгородцями".

"В Україні не може бути 12, команд, і в регламенті прописано - 14 або 16. В телебачення немає грошей транслювати весь чемпіонат, так я і запропонував: давайте на один рік відмовимося від отримання тв-грошей, дамо можливість розвиватися, нехай вони акумулюють ці гроші, займуться логістикою. Зате буде 16 команд, але не грати у два кола, а за іншою формулою. Зараз йде від'їзд футболістів у закордонні чемпіонати. Ми не живемо окремо від економіки", - підкреслив тренер.

"Бюджети були завищені, були агенти-пройдисвіти, "сміттєвози", як я їх називаю, які вибивають зарплату і футболісту, і собі, хоча без сумніву є і порядні агенти, які турбуються про своїх підопічних. Тому зарплати були великі, великі бюджети, і тепер клуби не можуть платити такі гроші".

Читайте також: Гравці і тренери назвали Тейшейру найкращим футболістом чемпіонату України

Нагадаємо, раніше клубам запропонували три варіанти формату Прем'єр-ліги, кожен з яких розрахований на 12 команд.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі