В українській Прем'єр-лізі встановлено антирекорд відвідуваності

Поділитися
В українській Прем'єр-лізі встановлено антирекорд відвідуваності Матч "Динамо" - "Карпати" став найвідвідуванішим в турі © ФК Динамо
На матчі 13-го туру прийшло всього 10626 вболівальників.

В українській Прем'єр-лізі встановлено антирекорд відвідуваності. Рекордно низька для сезону 2016-2017 кількість глядачів відвідала матчі 13-го туру.

На шести поєдинках побувало всього 10626 вболівальників - 1771 людина в середньому на одній грі. При цьому майже половина від загального числа глядачів (5118 осіб) відвідала матч "Динамо" - "Карпати".

Середня відвідуваність чемпіонату після цього туру скоротилася до 4868 вболівальників. Це на 2,8% менше, ніж після аналогічного періоду минулого сезону. Крім того, цей показник є найнижчим за 25-річну історію проведення чемпіонатів України.

"Те, що відбувається останнім часом, ви ж бачите, погода, багато клубів без домашніх стадіонів. Є комітет з маркетингу та розвитку, який цим займається. У нас буде зустріч 8 листопада, і постараємося після цього представити те, що ми напрацювали", - прокоментував ситуацію президент УПЛ Володимир Генінсон.

Читайте також: Ситуація в країні впливає на розвиток українського футболу - Генінсон

Нагадаємо, після 13 турів лідирує у чемпіонаті "Шахтар", який на 6 очок випереджає "Зорю" і на 8 - "Динамо".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі