В українській Прем'єр-лізі пройдуть позачергові вибори президента

Поділитися
В українській Прем'єр-лізі пройдуть позачергові вибори президента Вибори нового президента пройдуть 29 лютого
На зборах учасників УПЛ вирішили порівну ділити спонсорські гроші, а також працювати над зміною формату чемпіонату.

На загальних зборах учасників української Прем'єр-ліги, які відбулися сьогодні, 16 грудня, була затверджена дата проведення позачергових виборів президента організації.

Вибори пройдуть 29 лютого. Імена кандидатів поки невідомі. Чинним президентом, нагадаємо, є Віталій Данилов. Як повідомляє MatchDay, на зборах він не був присутній.

Також у ході зустрічі було вирішено ділити спонсорські кошти порівну між усіма учасниками Прем'єр-ліги, незалежно від їх місця в турнірній таблиці і інших рейтингів. Мова йде про 43 мільйони гривень від титульного спонсора Прем'єр-ліги "Парі-матч".

Крім того, гендиректор Прем'єр-ліги Петро Іванов розповів про можливу зміну формату турніру: "У групу щодо нового формату увійдуть представники клубів, УПЛ і ТБ. Через два місяці винесуть пропозиції, які ми обговоримо і винесемо на затвердження на Виконком. Ідеальна кількість команд - 16, але в нашій ситуації це проблемно. У ТБ-транслятора є претензії, що рівень чемпіонату впав і не викликає інтересу у вболівальників і ТБ. Є близько 8-9 варіантів формату, які будуть обговорюватися".

Нагадаємо, раніше генеральний директор "Шахтаря" Сергій Палкін заявив, що "гірники" і "Динамо" виступають за зміну нинішнього формату і "дивляться в одному напрямку".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі