В "Шахтарі" після зборів вирішили залишити трьох українців

Поділитися
В "Шахтарі" після зборів вирішили залишити трьох українців Данченко, Болбат та Тотовицький залишаться в "Шахтарі" © ФК Шахтер
Всі футболісти спробують закріпитися у складі донеччан.

Головний тренер донецького "Шахтаря" Паулу Фонсека прийняв рішення залишити в команді захисника Олега Данченка і півзахисників Сергія Болбата та Андрія Тотовицького. За словами португальського наставника, всі троє можуть стати важливою частиною донецької команди.

"Так, ці хлопці залишаться в нашій заявці. Данченко ми вже знали, що він показує себе зараз на чудовому рівні. У нас атакуючий футбол, і в атаці Данченко може бути важливим елементом, хоч у нього є конкуренція в особі Бутко і Додо.

Якщо говорити про Болбата, то у нього теж є досвід. Він був адаптований до іншого стилю гри, але Болбат дуже розумний, а ще він великий трудоголік. Гравець намагається зрозуміти наш стиль. Це більш вертикальний футболіст, і він може зайняти важливе місце в нашій команді. За Тотовицького можу додати, що у нього чудові технічні якості. Дуже мобільний гравець, сильний фізично", - сказав Фонсека в інтерв'ю телеканалу "Футбол".

Нагадаємо, минулий сезон Данченко провів у російському "Анжи", а Болбат та Тотовицький виступали у складі "Маріуполя".

У минулому сезоні "гірники" вийшли в 1/8 фіналу Ліги чемпіонів, завоювали Суперкубок і Кубок України, а також другий рік поспіль стали чемпіонами України, обійшовши київське "Динамо".

Новий сезон в українському футболі відкриється 21 липня матчем за Суперкубок України, в якому зустрінуться "Шахтар" і "Динамо".

Раніше лідер "Шахтаря" Тайсон заявив про бажання залишити клуб.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі