В "Олімпіку" знають, за рахунок чого можна знову засмутити київське "Динамо"

Поділитися
В "Олімпіку" знають, за рахунок чого можна знову засмутити київське "Динамо" "Олімпік" зіграв внічию 0:0 з "Динамо" 9 серпня © detskiymir.vn.ua
У першому колі чемпіонату Прем'єр-ліги дебютант першості показав зуби і зіграв внічию 0:0 з київським "Динамо". Однак після цього у грі киян багато чого змінилося.

Головний тренер донецького "Олімпіка" Роман Санжар вважає, що в майбутньому поєдинку 16-го туру чемпіонату Прем'єр-ліги його команді буде дуже складно відібрати очки у київського "Динамо".

Нагадаємо, що в рамках 3-го туру Прем'єр-ліги 9 серпня підопічні Сергія Реброва несподівано зіграли внічию 0:0 з дебютантом елітного дивізіону. Протягом всього поєдинку кияни володіли ініціативою, проте так і не зуміли втілити її в голи.

Вдалий результат надихнув команду Санжара на нові несподіванки, завдяки чому до зимової перерви "олімпійці" прийшли на 4-му місці в турнірній таблиці. Втім і "Динамо" не стояло на місці, покращуючи свою гру з кожним поєдинком.

"Влітку ми ще були новачками ліги найсильніших, і, напевно, з боку "Динамо" була якась недооцінка. Зараз же Сергій Ребров буде налаштовувати своїх підопічних дуже і дуже серйозно. Адже нічия для киян з таким суперником, як "Олімпік", рівносильна поразці. Безумовно, динамівці постараються реабілітуватися за той результат. Додайте до цього ще й обґрунтовані грою чемпіонські амбіції: столичний клуб йде на першому місці і має високі шанси завоювати в нинішньому сезоні золоті нагороди, тому їм потрібні тільки перемоги", - цитує Санжара "Спорт-Експрес в Україні".

При цьому наставник донеччан підкреслив, що прагнення перемогти суперника у що б то не стало буде для його підопічних хорошою мотивацією.

Читайте також: До фінансової кризи приготувались лише "Карпати" та "Олімпік" - експерт

"Однак тут головне - не "перекрутити" хлопців. Потрібен адекватний настрій, насамперед, на те, що гравцям доведеться виконати великий обсяг роботи на полі, щоб скласти фавориту конкуренцію. Ще раз повторюся, що всі прекрасно розуміють, до чого буде прагнути "Динамо". Це вже само по собі є гарною мотивацією", - вважає тренер.

Санжар додав, що після розгромної поразки від "Зорі" його команда покращила свій стан, і зробить все можливе, щоб знову засмутити киян.

Зазначимо, що матч відбудеться 8 березня на НСК "Олімпійський" - незважаючи на те, що господарями зустрічі буде саме "Олімпік". Гра почнеться в незвичне для динамівців 14:00.

Читайте також: "Металіст" відповів скептикам, посилившись трьома футболістами "Динамо"

У рамках 15-го туру чемпіонату Прем'єр-ліги "Динамо" розгромило "Металіст" 3:0, а незабаром підопічні Сергія Реброва в першому матчі 1/4 фіналу Кубка України здолали "Зорю" на виїзді 2:1. "Олімпік" зіграв нульову нічию з полтавською "Ворсклою". Матчі-відповіді відбудуться 8 квітня.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі