В "Олімпіку" затіяли перебудову і пообіцяли відбирати очки у всіх команд Прем'єр-ліги

Поділитися
В "Олімпіку" затіяли перебудову і пообіцяли відбирати очки у всіх команд Прем'єр-ліги © bigbord.net
Донецька команда невдало дебютувала у Прем'єр-лізі, з розгромним рахунком поступившись "Чорноморцю". Однак для амбітного новачка поразка стало мотивацією для нових рішень.

Донецький "Олімпік", який у сезоні-2014/15 дебютує у змаганнях найсильніших клубів України, посилить свої лави відразу декількома футболістами.

Судячи з усього, причиною таких кадрових рішень стала значна поразка 0:4 у першому турі чемпіонату Прем'єр-ліги від "Чорноморця". Як зазначив президент і нападник клубу Владислав Гельзін, в команду прибудуть нові виконавці, в тому числі і легіонери.

Імена новачків "Олімпіка" поки не повідомляють.

"В поєдинку з "Чорнорцем" не змогли взяти участь двоє футболістів, які пропускали гру через дискваліфікацію. А ще чотирьох людей не змогли заявити, бо їхні трансфери не встигли прийти. Крім того, напередодні до нас приїхали легіонери з Аргентини, що прийняли запрошення після того, як дізналися про переїзд "Олімпіка" з Донецька під Київ", - спробував пояснити причини невдачі Гельзін.

Керівник команди обіцяє, що надалі "Олімпік" спробує уникнути подібних неприємностей, і навіть буде відбирати очки у лідерів.

"У наступному матчі у нас буде зовсім інша команда - міцна, зубаста і небезпечна. Вона не буде хлопчиком для биття, а налаштована відбирати очки у будь-якого суперника. Мені більше не хочеться читати звіти, в яких написано, що "Олімпік" виглядає слабо. У черговому турі наша команда постане оновленою більш, ніж наполовину. Нас посилять сім гравців", - стверджує Гельзін.

Додамо, що після програшу "Чорноморцю", експерти відзначали, що донецька команда не зуміє боротися на рівних з суперниками у Прем'єр-лізі, а колишній нападник збірної України Іван Гецко навіть назвав донеччан "зайвими" у топ-дивізіоні.

Зазначимо, що у другому турі 3 серпня "Олімпік" зустрінеться з луганською "Зорею". Матч відбудеться у Києві на стадіоні СТК імені Баннікова.

Нагадаємо, Владислав Гельзін став володарем рекорду у національних чемпіонатах, ставши найстаршим дебютантом елітної першості. У матчі з "Чорноморцем" він вийшов на поле на 73-й хвилині. !zn

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі