В "Олімпіку" окреслили завдання на майбутнє: пошук стабільності та перемоги над грандами

Поділитися
В "Олімпіку" окреслили завдання на майбутнє: пошук стабільності та перемоги над грандами Донецький "Олімпік" відправився на зимову перерву на 4-му місці © olimpic.com.ua
Донецький "Олімпік" всупереч очікуванням і прогнозам скептиків, завершив 2014 рік на високому 4-му місці. Також команда вийшла в чвертьфінал Кубка України.

Головний тренер донецького "Олімпіка" Роман Санжар вважає, що весняна частина чемпіонату Прем'єр-ліги зможе дати реальну оцінку дебютного сезону його команди в елітному дивізіоні українського футболу.

За словами Санжара, "Олімпіку" необхідно знайти стабільність у грі, а також навчитися перемагати лідерів першості.

"Тренерський штаб вважає, що досягнуті результати та турнірне положення свідчать про правильному кадровому курсі. Однак лише друге коло покаже, чи гідні ми почесного звання міцного середняка", - цитує фахівця "Спорт-Експрес в Україні".

Нагадаємо, що після 14 ігор в активі "Олімпіка" 22 очки - 6 перемог, чотири нічиї та поразки. Ще один негатив - велика кількість пропущених і мале забитих м'ячів при різниці "-12".

Санжар вважає, що його підопічні завдяки успішним матчів здобули впевненість у своїх силах.

"Треба і в другій частині чемпіонату України прагнути до стабільності. Ми рівно зіграли з представниками "центрального ядра", що змусило учасників чемпіонату звернути на нас увагу. При цьому хлопці здобули певну впевненість. А ось з грандами у нас як раз не вийшло. Не вистачає досвіду протистояння в ключових епізодах. У цих поєдинках суперники використали наші помилки. Ми психологічно поки не готові до регулярних дуэлям з грандами", - резюмував Санжар.

Раніше футбольний експерт Йожеф Сабо заявив, що донецькому "Олімпіку" не слід поспішати з єврокубками. На думку експерта, донеччани повинні поступово йти шляхом розвитку.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі