В НБА вшанували пам'ять Кобі Брайанта

Поділитися
В НБА вшанували пам'ять Кобі Брайанта Кобі Брайант провів в НБА 20 сезонів © sport-xl.org
Матчі ігрового дня почалися зі згадки про смерть зірки НБА.

Всі матчі ігрового дня НБА почалися з вшановування пам'яті зірки баскетболу Кобі Брайанта, який загинув у авіакатастрофі.

Кожна команда свою першу атаку демонстративно зупинила. Зазначимо, що Кобі Брайант більшість своєї кар'єри грав під 24-тим номером, а час, відведений на атаку, дорівнює 24-ом секундам. Також, деякі гравці вийшли в спортивному взутті з написами "R.I.P. Koby", "K.B.". Вболівальники, в свою чергу, разом викрикували ім'я баскетболіста.

26-го січня на власному вертольоті розбився легендарний баскетболіст Кобі Брайант. В авіакатастрофі також загинуло ще восьмеро людей.

Кобі Брайант - один з найбільш титулованих спортсменів в історії. П'ятикратний чемпіон НБА і MVP НБА-2008 дебютував за "Лейкерс" в 1996 році та провів за клуб 20 сезонів своєї професійної кар'єри. На даний момент займає четверте місце в рейтингу набраних очок за всю історію НБА. Всього лише декілька днів тому інший легендарний баскетболіст Леброн Джеймс змістив Кобі Брайанта з третьої сходинки.

Раніше повідомлялося про те, що стала відома ймовірна версія авікатастрофи.

Поділитися
Підготував/ла Стажер
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі