В "Манчестер Сіті" готуються до холодів в київському матчі з "Динамо"

Поділитися
В "Манчестер Сіті" готуються до холодів в київському матчі з "Динамо" В "Сіті" з повагою поставилися до "Динамо" © Sky Sports
Спортивний директор англійського клубу Айтор Бегірістайн прокоментував результати жеребкування, за підсумками якого "Сіті" зіграє з київським "Динамо".

Сьогодні, 14 грудня, в швейцарському Ньоні відбулося жеребкування 1/8 фіналу Ліги чемпіонів. Київське "Динамо" зустрінеться з віце-чемпіонами Англії - "Манчестер Сіті".

Спортивний директор "Городян" Айтор Бегірістайн з повагою відгукнувся про чемпіонів України, однак висловив надію, що команда зможе пройти в наступну стадію турніру:

"На такій стадії непросто з усіма. "Динамо" показало себе з кращого боку, обігравши "Порту" і зігравши внічию з "Челсі". Нам буде важко. Однак ми показуємо, що прогресуємо в Лізі чемпіонів. "Манчестер Сіті" хоче пробитися в 1/4 фіналу".

Крім того, функціонер чув про українськи морози:

"Іноді погода не сприяє, проте ми повинні бути до неї готові. Ми граємо в Англії, там не така погода як в Україні, але близька до тієї. Ми хочемо спробувати пройти далі, однак "Динамо" сильна команда, а у футбол грають 11 на 11. Кияни намагатимуться показати своїм уболівальникам, що є сильною командою і б'ються за щось. "Динамо" вийшло до 1/8 фіналу, ми знаємо, що вони сильні".

Перший матч підопічні Сергія Реброва проведуть проти манчестерської команди в Києві на "Олімпійському" 24-го лютого. Зустріч запланована на 15-е березня.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі