В Білій Церкві може бути побудований універсальний велодром

Поділитися
В Білій Церкві може бути побудований універсальний велодром Велодром можна буде використовувати для інших видів спорту © XSport.ua
Федерація велоспорту активно працює з керівництвом Київської області в даному напрямку.

В Білій Церкві на території Центру Олімпійської підготовки планується будівництво універсального велодрому, в який буде входити велотрек модульного типу. Про це повідомила Федерація велоспорту України (ФВУ).

Президент ФВУ Олександр Башенко представив проект велодрому голові Київської облдержадміністрації Олександру Горгану. Будівництвом займатиметься німецька компанія Schuermann architekte, яка займається створенням велотреків з 1925 року.

Очікується, що велодром буде мультифункційним, так як зал можна буде також використовувати для різних видів боротьби, ігрових видів спорту, а частина споруди стане готелем для спортсменів під час тренувальних зборів.

Варто відзначити, що в Україні функціонують два велотреки - критий з дерев'яним покриттям у Львові і бетонний під відкритим небом в Харкові.

Читайте також: Кличко порівняв свої сім велосипедів з сезонним взуттям

Нагадаємо, в листопаді минулого року українські велогонщики Любов Басова та Андрій Вінокуров завоювали дві медалі на етапі Кубка світу.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі