"Манчестер Юнайтед" та "Арсенал" провели гучний обмін за участю екс-гравця "Шахтаря"

Поділитися
"Манчестер Юнайтед" та "Арсенал" провели гучний обмін за участю екс-гравця "Шахтаря" Санчес став гравцем "МЮ" © twitter.com
Клуби змінили Алексис Санчес и Генріх Мхітарян.

"Арсенал" і "Манчестер Юнайтед" завершили обмін Алексіса Санчеса на Генріха Мхітаряна, повідомляють офіційні сайти клубів.

Деталі угод поки не розкриваються, проте раніше ЗМІ писали про те, що Санчес укладе з "МЮ" контракт на 4,5 роки із зарплатою в 400 тисяч фунтів на тиждень.

Мхітарян, в свою чергу, теж домовився про довгострокову угоду, за умовами якої буде одним з найбільш високооплачуваних гравців на "Емірейтс".

twitter.com

29-річний Генріх Мхітарян грав за "МЮ" з 2016 року, а до цього захищав кольори "Боруссії" Дортмунд і "Шахтаря". У поточному сезоні вірменин конфліктував з тренером Жозе Моуріньо, але зіграв 15 матчів (1 гол, 5 гольових передач) в АПЛ.

29-річний Алексіс Санчес у попередніх сезонах був лідером "Арсеналу", але вже минулого літа вимагав трансфер. Клуб його не продав, після чого результативність чилійця впала, і в поточному сезоні він забив лише 7 голів в 19 матчах АПЛ.

Раніше лондонський "Челсі" провів найдорожчий трансфер в історії.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі