В Англії призначили нового головного тренера національної збірної

Поділитися
В Англії призначили нового головного тренера національної збірної Еллардайс буде працювати зі збірною © skysports.com
Наступником Роя Ходжсона став Сем Еллардайс.

Новим головним тренером збірної Англії став Сем Еллардайс. Фахівець покине "Сандерленд", з яким працював останнім часом.

Повідомляється, що Еллардайс підписав дворічний контракт. "Сандерленд" отримає компенсацію за відхід тренера - за неофіційною інформацією, у розмірі 3 мільйонів євро.

"Мене переповнює гордість. Не секрет, що посада головного тренера збірної Англії - це те, до чого я прагнув завжди. Вважаю, що це найкраща робота в англійському футболі. Зроблю все, щоб допомогти команді виступати добре, приносячи успіх країні. Наша головна мета - зробити так, щоб народ пишався збірною", - зазначив Еллардайс.

Відзначимо, що раніше Еллардайс тренував тільки на клубному рівні. У його послужному списку робота з "Вест Хемом", "Блекберном", "Ньюкаслом" та іншими англійськими клубами.

Нагадаємо, відразу після Євро-2016 у відставку з посади головного тренера англійської збірної пішов Рой Ходжсон. Англійці на чемпіонаті Європи вийшли в плей-офф, але вже в 1/8 фіналу поступилися збірній Ісландії.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі