В Америці встановлено рекорд відвідуваності на хокейному матчі

Відео
Поділитися
В Америці встановлено рекорд відвідуваності на хокейному матчі © sportsarena.com.sg
За поєдинком Національної хокейної ліги в студентському містечку Енн-Арбор спостерігало 105 тисяч глядачів, що стало світовим рекордом відвідуваності на хокеї.

На матчі Національної хокейної ліги між "Детройт Ред Вінгс" і "Торонто Мейпл Лівз", який відбувся на відкритому повітрі у рамказ події Winter Classic, був встановлений рекорд відвідуваності хокейного матчу.

Майже 106 тисяч вболівальників були присутні на традиційному новорічному матчі на відкритому повітрі, яка проходила на стадіоні Мічиганського університету. Глядацький показник майже на 2 тисячі осіб перевершив попереднє досягнення, які було встановлено на цьому ж стадіоні 11 грудня 2010 року. Тоді за поєдинком студентських змагань NCAA "Мічиган Вулвэринс" і "Мічиган Стейт Спартанс" спостерігало 104 тисячі 173 вболівальника.

Гра між "Детройтом" і "Торонто" вийшла дуже напруженою: чотирьох голів, забитих в основний час, командам не вистачило, щоб виявити переможця, і глядачі стали свідками серії булітів. У "Червоних крил" свою спробу реалізував лише Павло Дацюк, який відбив шайбу на незручну руку і кинув під поперечину, а у "Торонто" точними кидками відзначилися Лупул і Бозак - 3:2 на користь "Кленових листків".

"Це був хокей, заради якого варто було з усіх ніг бігти додому", - сказав після матчу наставник "Детройта", відомий канадський фахівець Майк Бебкок.

"Безумовно, це було щось особливе. Як хокеїсти, ми ніколи не забудемо. Коли 105 тисяч людей дивляться матч і кричать - це приголомшливо", - додав голкіпер "Торонто" Джонатан Берньє.

Відзначимо, що обидві команди виступають у Східній конференції і в даний момент є сусідами в турнірній таблиці - "Торонто" з 47-ма очками йде на 5-й сходинці, а "Детройт" відстає на один заліковий пункт.

Нагадаємо, що регулярний чемпіонат НХЛ завершиться 14 квітня, після чого 16 кращих команд вступлять у боротьбу за Кубок Стенлі. !zn

Читайте також:

Рекорд українських хокеїстів на Універсіаді встояв до кінця турніру

Дворазовий володар Кубка Стенлі з Донецька завершив кар'єру

найтитулованіший хокейний клуб України опинилася на межі зникнення

"Донбас" програв останній матч у 2013 році

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі