УЄФА заморозив виплати призових для "Дніпра" через заборгованість клубу

Поділитися
УЄФА заморозив виплати призових для "Дніпра" через заборгованість клубу В УЄФА розслідують заборгованості "Дніпра" © uefa.com
Європейський футбольний союз буде розслідувати прострочені платежі дніпропетровців.

УЄФА тимчасово заморозив виплати призових для шести клубів, в числі яких опинився і учасник Ліги Європи "Дніпро". Арбітражна палата УЄФА розгляне справи про заборгованість клубу.

"Слідча палата Інстанції УЄФА з фінансового контролю клубів під головуванням головного слідчого Іва Летерма оголосила про передачу в Судову палату справи шести клубів у зв'язку з порушенням ними за станом на 30 червня та 30 вересня 2015 року вимоги щодо виплати заборгованостей у важливих областях - іншим клубам, своїм співробітникам і/або соціальним/податковим службам", - йдеться в офіційній заяві УЄФА.

Крім "Дніпра", тимчасово заморожені виплати призових для "Інтера" (Азербайджан), "Браги" (Португалія), "Тиргу-Муреш", "Астри" та "Ботошани" (Румунія). Остаточні рішення мають бути прийняті Арбітражною палатою до кінця цього року.

Також Слідча палата ІФКК прийняла рішення розпочати розслідування щодо двох клубів - "Фенербахче" і "Трабзонспора" (Туреччина) за ймовірні порушення правил беззбитковості на основі останньої фінансової інформації.

Читайте також: Матч "Дніпро" - "Русенборг" може пройти без глядачів - ЗМІ

Нагадаємо, раніше УЄФА покарав "Динамо" двома домашніми матчами без глядачів за побиття фанатами темношкірих уболівальників на матчі Ліги чемпіонів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі