УЄФА з наступного сезону Ліги чемпіонів введе систему відеоповторів

Поділитися
УЄФА з наступного сезону Ліги чемпіонів введе систему відеоповторів Також система буде випробувана і на інших турнірах © РИА Новости
В організації анонсували нововведення.

Виконавчий комітет УЄФА прийняв рішення про введення системи VAR Лізі чемпіонів, починаючи з сезону-2019/20, повідомляє офіційний сайт організації.

Однак спочатку відеоповтори будуть використані лише у матчах плей-офф кваліфікаційного раунду, які відбудуться в серпні наступного року.

Також було прийнято рішення про використання системи VAR в поєдинку за Суперкубок УЄФА-2019, фінальному турнірі Євро-2020, в Лізі Європи 2020/2021 та у фінальному турнірі Ліги Націй 2021.

Нагадаємо, раніше відеоповтори були введені ФІФА на чемпіонаті світу – 2018, який пройшов в Росії минулого літа. Починаючи з нинішнього сезону систему стали використовувати в деяких європейських чемпіонатах.

Раніше повідомлялося про те, що ФФУ подала заявку на тестування системи відеоповторів VAR.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі