УЄФА вимагає від України гроші за боргом Коломойського за трансляції єврокубків

Поділитися
УЄФА вимагає від України гроші за боргом Коломойського за трансляції єврокубків УЄФА не отримав гроші за трансляції єврокубків © censor.net.ua
Національний банк України отримав звернення від керівництва європейського футболу.

УЄФА хоче добитись виплати боргу компанії "TV media Planet LTD" за трансляції єврокубків сезону-2012-15. Про це повідомила "Економічна правда".

УЄФА і компанія "TV media Planet LTD" уклали угоду 12 липня 2012 року на трансляцію поєдинків Ліги чемпіонів, Ліги Європи і Суперкубка УЄФА на сезони 2012/13, 2013/14 і 2014/15, а ціна питання склала 3,2 мільйони євро. Гарантом угоди тоді виступив "Приватбанк", власником якого на той момент був Ігор Коломойський.

До 1 грудня 2016 року "TV media Planet LTD" так і не виконала свої зобов'язання перед УЄФА, і 13 грудня футбольний союз виставив письмову вимогу до банку на повну суму гарантій. Гроші так і не були перераховані, а УЄФА звернувся до української держави, так як в кінці минулого року "Приватбанк" був націоналізований.

Національний банк України направив лист до Міністерства фінансів як власника банку, а "Приватбанку" порекомендував вивчити можливості стягнути з "1+1 продакшн" суму боргу або заставлене майно. Імовірність цього сценарію украй низька, тому у відповіді за борг буде "Приватбанк", який належить державі.

Раніше повідомлялося, що фанати "Дніпра" спалили плакат із зображенням Коломойського.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі