УЄФА розгляне ситуацію з кримськими клубами у вересні, - ЗМІ

Поділитися
УЄФА розгляне ситуацію з кримськими клубами у вересні, - ЗМІ © uefa.com
УЄФА не визнає вступ команд із Криму у російські змагання, і збирається обговорити проблемне питання з представниками Росії і України.

Керівництво Союзу європейських футбольних асоціацій розгляне ситуацію з кримськими клубами 18 вересня.

ИТАР-ТАСС повідомляє, що у четвер 28 серпня президент УЄФА Мішель Платіні заявив, що на обговоренні будуть присутні президенти Російського футбольного союзу і Федерації футболу України.

Генеральний секретар РФС Анатолій Воробйов підтвердив цю інформацію.

"Справді, Мішель Платіні наприкінці своєї промови заявив, що 18 вересня пройде чотиристороння зустріч представників РФС, ФФУ, ФІФА та УЄФА", - сказав Воробйов.

При цьому все ті ж російські ЗМІ, а точніше, агентство "Р-Спорт" повідомляє про те, що українська сторона не має наміру обговорювати питання кримських команд з представниками Російського футбольного союзу, бо вважає всі території в Криму українськими.

Нагадаємо, російські футбольні органи прийняли в свої лави три клуби з Криму, які представляють Севастополь, Сімферополь і Ялту. Команди 12 серпня зіграли матчі в Кубку Росії, після чого керівництво ФФУ надіслало в УЄФА і ФІФА листа з проханням покарати РФС за порушення декількох норм регламенту цих організацій. Однак у ФІФА по суті перевели стрілки на УЄФА. Відомство Мішеля Платіні через деякий час заявило про те, що не визнає правомірною ситуацію, однак так і не повідомило про можливі санкції.

Нагадаємо, що кримські "Севастополь" і "Таврія" виступали в минулому сезоні в чемпіонаті Прем'єр-ліги України. Також грав в українських змаганнях і "Титан" з Армянська. !zn

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі