УЄФА не каратиме Хачеріді за щитки з українським прапором

Поділитися
УЄФА не каратиме Хачеріді за щитки з українським прапором Хачеріді показав щитки з українським прапором у Москві © paokfc.gr
Організація не стала відкривати справу.

УЄФА завів справу по відношенню до захисника ПАОКа і збірної України Євгену Хачеріді, який після матчу 3-го раунду кваліфікації ЛЧ проти московського "Спартака" (0:0) показав щитки з прапором України.

Разом з тим "Спартак" отримав два звинувачення: за червону картку Луїса Адріано і блокування сходів уболівальниками під час матчу.

Варто відзначити, що грецька команда раніше вдома обіграла москвичів (3:2), тож нічия на виїзді дозволила Хачеріді і компанії вийти в наступний раунд кваліфікації турніру.

Ряди ПАОКа центральний захисник поповнив цього літа на правах вільного агента, так як його контракт з київським "Динамо" підійшов до кінця. Футболіст виступав у "Динамо" з липня 2009 року і провів за "біло-синіх" 237 поєдинків.

Нагадаємо, київське "Динамо" на своєму полі обіграло чеську "Славію" і вийшло у плей-офф відбору Ліги чемпіонів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі