Успіхом на Євро-2016 для збірної України буде вихід з групи - Воронін

Поділитися
Успіхом на Євро-2016 для збірної України буде вихід з групи - Воронін Воронін провів за збірну 74 матчі
Екс-форвард національної команди впевнений, що проблеми у "жовто-синіх" можуть виникнути не з німцями, а з північноірландцями.

Екс-нападник збірної України Андрій Воронін поділився своєю думкою про перспективи збірної України на Євро-2016, де підопічні Михайла Фоменка зіграють в одній групі з Німеччиною, Польщею і Північною Ірландією.

"В якомусь плані навіть добре, що перша гра з фаворитом. Тому що стартовий матч сам по собі не завжди легкий, незалежно від того, з ким. І навіть якщо програємо Німеччини, це ще не означає, що вилітаємо. Як не отримати 0:4? В першу чергу - не згадувати ту Іспанію. Тим більше з тієї збірної залишилися лише Гусєв, Ротань і Тимоха. Треба виходити і грати.

Проти Англії, Франції грали і навіть вигравали. Взагалі, думаю, більше проблем буде не з німцями, а з північноірландцями. До них будуть ставитися як до аутсайдерів. А аутсайдери часто вистрілюють - згадайте, як ми на ЧС-2006 дійшли до 1/4. Плюс дуже хороші поляки. Якщо Хачеріді не розбереться з Левандовскі, можуть бути проблеми. Але сподіваюся, розбереться. Зараз він на ходу, найкращий центрбек України", - підкреслив Воронін в інтерв'ю "Сегодня".

Також він заявив, що вихід з групи вже буде успіхом для збірної: "Думаю, вихід з групи вже буде успіхом. А далі - не загадуйте... Якщо згадати 2006-й, то ми в 1/4 повинні були грати з Австралією, а не Італією, якщо б не суддівський фактор".

Крім того, Воронін вважає, що Андрій Шевченко цілком міг би стати тренером збірної після відходу Фоменко: "На сьогоднішній день я не бачу іншої людини, яка може очолити збірну, якщо піде Фоменко. Тим більше у Шеви є ім'я, диплом, і він рветься в бій. Вийде в нього чи ні, покаже тільки час. Моуріньо, пам'ятається, без особливого досвіду виграв з "Порту" ЛЧ".

Читайте також: У ФФУ не планували призначати Шевченка головним тренером збірної

Нагадаємо, на Євро-2016 збірна України стартує 12 червня матчем проти Німеччини.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі