Усик звернувся до голови МОК з проханням залишити бокс в олімпійській програмі

Поділитися
Усик звернувся до голови МОК з проханням залишити бокс в олімпійській програмі Усик звернувся до глави МОК Томаса Баха © boxingnews.com.ua
Український чемпіон світу встав на захист аматорського боксу.

Чемпіон світу в першій важкій вазі за версіями WBO і WBC Олександр Усик закликав голову Міжнародного олімпійського комітету (МОК) Томаса Баха не виключати бокс з олімпійської програми.

"Шановний Томас Бах, мене звуть Олександр Усик. У 2012 році я став чемпіоном літніх Олімпійських ігор у Лондоні з боксу. Бокс для мене не просто спорт - він зробив мене тим, ким я є зараз, а саме: людиною, чоловіком і батьком. Він навчив мене жити і бути справжнім, за що я йому дуже вдячний.

Олімпійські ігри викликають численні емоції, адже це завжди праця , в тому числі для кожного боксера - ти багато тренуєшся, живеш мрією піднятися на п'єдестал, і це змушує йти далі. Прошу переглянути позицію і залишити бокс у програмі Олімпійських ігор-2020, а також закликаю підтримати всіх, кому це небайдуже! Фанатів, спортсменів і просто небайдужих людей", - говориться в повідомленні Усика в Facebook.

В МОК можуть виключити бокс з програми Олімпіади-2020 через ситуацію в Міжнародної асоціації боксу (AIBA). В даний час ведеться розслідування про корупцію в діях керівництва організації.

Раніше повідомлялося про те, що бій Олександра Усика з російським боксером Муратом Гассієвим може пройти в Києві.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі