Усик збирається "красиво боксувати" у поєдинку за чемпіонський пояс

Поділитися
Усик збирається "красиво боксувати" у поєдинку за чемпіонський пояс Усик не хвилюється перед боєм © К2 Promotions
Український боксер не боїться тиску з боку польських фанів.

Олександр Усик розповів про те, з якими думками підходить до поєдинку за титул чемпіона світу за версією WBO проти Кшиштофа Гловацьки.

"Тактика на бій з Гловацьки? Я буду боксувати. Красиво боксувати. Я буду робити в рингу те, що мені подобається найбільше. Немов кататися по хвилях на кайті. Я просто люблю боксувати. Мене це підносить, приносить мені радість. І фани теж. Вони щасливі, вітають мене, дякують за те, що я роблю. Це дуже важливо. Коли люди тебе люблять - це найбільша нагорода. І їм треба відповідати тим же - любити", - сказав Усик в інтерв'ю Polsat Sporty.

Українець підкреслив, що не боїться тиску з боку польських фанів: "Скільки б фанів не прийшло, всі будуть... мої. Я вже боксував на великих аренах. На Олімпіаді в Пекіні я боксував з місцевим боксером, і всі китайці в залі вболівали за нього. У фіналі чемпіонату світу в Азербайджані я боксував з азербайджанцем, і вся публіка була на його боці. У мене немає проблем з тим, щоб битися на великих аренах, де мало хто вболіває за мене. Глядачі можуть допомагати чи ні, але тільки з трибун. У ринзі вони нічого не можуть змінити. У ринзі я буду робити свою роботу, а глядачі на трибунах - свою. Але думаю, що мої вболівальники також приїдуть. Не знаю скільки, але чим більше - тим краще".

"Я не переживаю. Ні зараз, ні пізніше. Нічого такого я не відчуваю, немає таких страхів. Швидше, відчуваю адреналін, який мене несе, як хороший мотоцикл - вперед", - також зазначив Усик.

Нагадаємо, бій Усика і Гловацьки відбудеться 17 вересня в Польщі.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі