Усик впевнений, що Гловацьки нічим його не здивує

Поділитися
Усик впевнений, що Гловацьки нічим його не здивує Усик не ставить завдання нокаутувати суперника © К2 Promotions
Українець пообіцяв, що два боксера 17 вересня покажуть "класний бокс".

Олександр Усик відповів на запитання про майбутній поєдинок за титул чемпіона світу за версією WBO проти Кшиштофа Гловацьки. Українець впевнений, що поляку не вдасться його здивувати.

"Нічим він мене не здивує - він такий же суперник, як і всі інші. Просто на сьогодні він є чемпіоном світу, у нього є пояс, він виграв у Хука. Великі "знавці" боксу кажуть, що я боксував з якимись "мішками", ще щось в цьому роді. Я не думаю, що Кшиштоф боксував з більш сильними супротивниками, ніж я боксував.

Так, останні два поєдинки у нього були з Хуком і з Каннінгемом - це дійсно класні боксери. І я можу сказати по цим двом поєдинкам, що хлопець виконує свою задачу, йому без різниці, хто перед ним, - Хук, або це Каннінгем, або це буде Усик - йому все одно. Він виконує своє завдання. Спокійно йде до своєї мети, і все. Але, природно, і у мене є мета і завдання, які я ставив собі ще будучи любителем. Буду прагнути завоювати пояси. Два хлопця, які люблять боксувати, покажуть 17 вересня у Польщі класний бокс", - сказав Усик в інтерв'ю "Сегодня".

Усик зізнався, що не ставить завдання нокаутувати суперника: "Завдання закінчити бій достроково немає. У мене є завдання на даний момент виконати всю роботу, яка у мене поставлена в тренерському штабі, плідно провести спаринги і потім вже їхати в Польщу, а там вже буде видно. А так, щоб я прагнув і накручував себе "ось я хочу достроково закінчити", то ні... Ну, закінчу достроково, значить, закінчу".

Також українець заявив, що концентрується на підготовці до поєдинку і не думає про те, як вийде в ринг: "Взагалі не думаю про бій. Мені просто зараз це взагалі не треба - думати про бій та про те, як я буду боксувати. Ось коли я вийду в ринг, коли пролунає гонг, я почую "дзінь", і розпочнеться перший раунд - ось тоді вже треба буде відпрацьовувати те, що я підготував у тренувальному таборі. На даний момент я думаю про те, як краще виконати завдання тут - як швидко пробігти, як добре відпрацювати на лапах, на мішках, як максимально ефективно відпрацювати на спарингах, як подолати ці Карпатські гори, на які я забігаю - ось моя перша задача".

Нагадаємо, раніше Усик і Гловацьки провели відкрите тренування у Польщі.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі