Усик візьме участь в останньому поєдинку львів'янина Котельника

Поділитися
Усик візьме участь в останньому поєдинку львів'янина Котельника Олександр Усик проведе бій у Львові
Українські боксери постануть перед глядачами на 30-тисячному стадіоні "Арена Львів". Для проспекту Олександра Усика це буде черговий бій на шляху до поєдинків з світовими зірками, а для екс-чемпіона світу Андрія Котельника - прощання з великим спортом.

перспективний Український важковаговик Олександр Усик проведе свій п'ятий бій у професійній кар'єрі на стадіоні "Арена Львів".

Його матч з чемпіоном ПАР Даніелем Брюэром відбудеться 4 жовтня в рамках боксерського вечора і прощального поєдинку колишнього чемпіона світу в першій напівсередній вазі Андрія Котельника.

Для Усика зустріч з південноафриканцем стане першим титульним боєм у кар'єрі - боксери для виявлення переможця будуть змагатися 12 раундів. Раніше, нагадаємо, в активі українця були максимум 8-раундові матчі, правда Усик завершував всі свої бої нокаутом. На кону буде стояти титул інтернаціонального чемпіона за версією WBF. І хоч ця організація не входить у число ведучих, завойований пояс може допомогти Усика в подальшому просуванні по сходах світового боксу.

Нагадаємо, що раніше сімферополець Усик проводив свої поєдинки в українських Броварах, Києві, Одесі, а також німецькому Оберхаузені.

Читайте также: Ломаченко завоював чемпіонський титул, повторивши світовий рекорд 40-річної давності

Що стосується Котельника, то він володів титулом за версією WBA в категорії до 63,5 кг протягом 17 місяців в 2008-2009 роках. На його рахунку - 36 матчів, в яких він здобув 31 перемогу і чотири рази зазнавав поразки. В активі Котельника бої з такими відомими в минулому і сьогоденні бійцями як британець Амір Хан, американець Девон Александер та інші.

Поки не відомо, з ким саме зустрінеться Котельник, проте навряд чи цей поєдинок буде носити спортивне значення, адже український чемпіон вже кілька років не проводить матчі.

Раніше повідомлялося, що чемпіон світу в суперважкій вазі Володимир Кличко 15 листопада проведе обов'язковий захист титулу за версією IBF проти болгарина Кубрата Пулєва. !zn

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі