Усик виступив проти участі боксерів-професіоналів у Олімпійських іграх

Поділитися
Усик виступив проти участі боксерів-професіоналів у Олімпійських іграх Усик є чемпіоном Олімпіади © k2ukraine.com
Чемпіон Олімпіади в Лондоні вважає таке нововведення нісенітницею.

Інтерконтинентальний чемпіон світу у важкій вазі за версією WBO Олександр Усик виступив проти участі боксерів-професіоналів в Олімпійських іграх.

"Зараз з любительського боксу намагаються зробити комерцію - зняли шоломи, зробили ось цей боксерський проект AIBA Pro Boxing. Але у них це зробити не вдасться - гонорари не ті. Так, хлопці боксують, але це не те - рукавички інші. Не треба нічого вигадувати. Треба повернути шоломи, адже це олімпійський бокс.

Дозволяти професіоналам боксувати на Олімпіаді - це повна нісенітниця. Б'єшся в професіоналах, а тут ти зібрався їхати до пацанів і забирати у них медалі – це "аби що", - сказав Усик

"Кличко? Те, що він сказав, що хоче їхати в Ріо - це ж ще не ясно, поїде він чи ні. Мене теж питали про це, але я сказав, що робити цього не хочу", - додав чемпіон Олімпіади в Лондоні.

Також Усик прокоментував свою травму, через яку довелося скасувати бій проти Стівена Сіммонса: "Я відчуваю себе добре. Є якась незручність у тому, що я зупинив свій процес тренувань. Це життя - всевишній натягнув поводи мої і сказав: "Ей, Олександр, притримай коней". Я вдячний йому за все, що він для мене робить. Я був сьогодні на процедурах, після чого поїхав потренувався. Я віджимався, підтягувався, працював на брусах, але психологічно зі мною все добре".

Нагадаємо, раніше менеджер Кличка Берндт Бенте заявив, що Володимир має шанси взяти участь в Олімпіаді.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі