Усик у віршах відповів на образи ветерана АТО

Поділитися
Усик у віршах відповів на образи ветерана АТО Усик відповів в Instagram © BoxingScene
Боксер відреагував на слова Леоніда Остальцева.

Український боксер надважкої ваги Олександр Усик (17-0, 13 КО) присвятив вірш ветерану АТО і засновнику мережі "Pizza Veterano" Леоніду Остальцеву у відповідь на його образи на свою адресу.

"Нас оточують не тільки Ломаченки, Усики, Портнови, Богдани та інші іже з ними мавпи. Є величезна кількість гідних людей, які розуміють, що відбувається в країні, які не бояться називати речі своїми іменами, і при всьому цьому чесно заявляють, що я – українець, і я цим пишаюся", – сказав Остальцев ефірі передачі "Є СЕНС" на "5 каналі".

Олександр відповів віршем у себе в Instagram:

"Може, я і мавпа, так твердить один осел. Ти пробач мене за слово, без образи, ти – ковбой. Сильно бороду ти носиш, м'язи міцні твої, на словах ти Термінатор, а по суті перший млин.

Всіх лякаєш пістолетом, не забудь мушку спиляти, а то боляче буде це, буде тяжко заходити. Голослівні хлопці навчитеся говорити, а ще краще вчіться не базікати, а створити", - написав Усик.

Instagram

Нагадаємо, 13 жовтня Олександр Усик дебютував в суперважкій вазі, перемігши 38-річного американського боксера Чазза Візерспуна (38-4, 29 КО). Поєдинок відбувся в Чикаго на Wintrust Arena і завершився достроковою перемогою українця - Візерспун не став продовжувати бій після сьомого раунду.

Раніше повідомлялося про те, що Ломаченко опублікував скандальне відео з російським спецназом.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі