Усик різко відповів журналістові на питання про український Крим

Поділитися
Усик різко відповів журналістові на питання про український Крим Усик назвав питання про Крим "собачим" © polsatsport.pl
Представник ЗМІ вивів чемпіона з рівноваги.

Чемпіон світу в першій важкій вазі за версією WBO Олександр Усик (13-0, 11 КО) відповів на питання про Крим на прес-конференції в Києві.

Українського боксера в черговий раз запитали, чи вважає він Крим частиною території України. Варто відзначити, що Усик народився в Сімферополі, де живуть його близькі.

"Я не був у Криму вже півроку. Відзначав свята в Києві зі своєю сім'єю. Я тут живу вже багато часу, дочка пішла в школу, діти - в садок. А в своє улюблене місто їжджу, тому що у мене там куми, близькі. Я там народився, там охрестився. Як кажуть, коли починаєш літати, не забувай, з ким ти повзав".

"Коли я готувався до бою проти Гловацький, до мене в Польщі приходили журналісти, теж, напевно, з вашого каналу"1+1" - прим.), і задавали ці питання. Я не папуга, щоб повторювати вам по сто раз - що, де, коли".

"Скажіть мені, будь ласка. Ось ваша мета - провокувати мене і говорити такі дурниці про мене. Щоб потім якісь люди з не зовсім нормальним мисленням говорили: "Ти пес, зрадник". Я когось зрадив з вас, що ви мені такі собачі питання задаєте?

Я представляю Україну в усьому світі. Прапор піднімається український. Гімн грає український. Ось моя відповідь вам, провокатори".

Нагадаємо, в 2016 році журналісти телеканалу "1+1" вже задавали Усику аналогічне питання. Тоді боксер відповів: "Крим - це Крим", що викликало неоднозначну реакцію в суспільстві.

27 січня в Ризі відбудеться бій Усика проти чемпіона WBC Майріса Брієдіса (24-0, 18 КО) в рамках півфіналу World Boxing Super Series.

Раніше стали відомі гонорари Усика і Брієдіса за майбутній бій.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі