Усик проведе бій в Києві або Нью-Йорку - промоутер

Поділитися
Усик проведе бій в Києві або Нью-Йорку - промоутер Усик може провести перший бій у США © K2 Promotions
Український боксер вийде на ринг в грудні, але конкретика з даного питання поки не настала.

Свій наступний бій чемпіон світу у важкій вазі за версією WBO Олександр Усик проведе в грудні, але у команди боксера є два місця і дві дати, між якими буде зроблений вибір. Про це повідомив генеральний директор K2 Promotions Ukraine Олександр Красюк.

"Поділюся, відкрию секрет: у нас є два варіанти для проведення наступного бою Усика, які ми розглядаємо. І, відповідно, є дві можливі дати: 24 грудня у Київі або 10 грудня в Нью-Йорку. Мені подобаються обидва варіанти. Який бій вигідніше? Потрібно буде оцінювати, виходячи з перспектив. Просто перемога - це добре, комерційна складова - теж непогано, але якщо це дасть нам якусь додаткову перспективу, це суперклассно", - сказав Красюк.

"Усик вже переріс той рівень, щоб вмістити всіх бажаючих у Палаці спорту. А піднімати ціни на квитки до захмарних не хочеться... Класна альтернатива - стадіон, але взимку там буде холодно, звичайно".

Раніше Красюк повідомляв, що українському чемпіону надійшла пропозиція від американського телеканалу HBO, але сам Усик хотів би боксувати в Києві, щоб з'явитися перед українськими уболівальниками в статусі чемпіона.

Читайте також: Російський "чемпіон у відпустці" Дрозд хотів би зустрітися з Усиком

Нагадаємо, раніше головний тренер Усика Джеймс Алі Башир заявив, що через два роки українець може перейти в суперважку вагу.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі