Усик прокоментував свою перемогу над Беллью

Поділитися
Усик прокоментував свою перемогу над Беллью Усик провів важкий рік © BoxingScene
Українець нокаутував британця.

На прес-конференції після бою з Тоні Беллью Олександр Усик розповів про те, що хоче в першу чергу відпочити після важкого поєдинку.

"Я мав зосередитися на кожному раунді. Беллью дійсно небезпечний боксер. Я намагався заспокоїти себе в перших чотирьох раундах. Все було добре. У мене справді був важкий рік. Це був найуспішніший, але самий складний рік. Зараз я думаю про те, щоб провести час з сім'єю.

Рік був психологічно складним і фізично. Періоди між боями були надто короткими, я ніколи не відчував себе на 100% готовим. Після фінальної битви з Муратом Гассієвим у мене було всього 30 днів, щоб відновитися. Нам потрібно не поспішати приймати рішення про майбутнє. Зараз моя найбільша турбота - це відпочинок", - повідомив Усик.

Нагадаємо, сьогодні вночі Олександр Усик нокаутував Тоні Беллью, у восьмому раунді досить несподівано провівши нищівну двійку і відправивши британця на канвас. Варто зазначити, що для Беллью це був останній бій у кар'єрі.

Таким чином, Усик захистив титули за версіями WBC, IBF, WBO і The Ring у першій важкій вазі.

Зазначимо, що Усик є абсолютним чемпіоном світу у важкій вазі. У фіналі Всесвітньої боксерської серії він здолав росіянина Мурата Гассієва.

Олександр Усик – Тоні Беллью: відео бою і нокауту.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі